Keystone logo

95 MA Programy v Ekonomie 2024

Filtry

Filtry

  • MA
  • Ekonomika
  • Ekonomie
Studijní obory
  • Ekonomika (95)
  • Zpět do hlavní kategorie
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

    MA Programy v Ekonomie

    Master of Arts (MA) je další vzdělání po absolvování bakalářského studia. Umožňují další studium předmětu převedeného z vysokoškolského vzdělání nebo zkoumání dalších profesních nebo akademických zájmů.

    Co je MA v ekonomii? Doktorský studijní program školí účastníky základů ekonomické analýzy. Kurz může zahrnovat ekonometrii, mikroekonomiku, makroekonomiku a analýzu dat. Obvykle se klade důraz na matematiku, zejména na počet, lineární algebru a pravděpodobnost, stejně jako statistiku. Volitelné předměty mohou být nabízeny, aby zakomponovaly vzdělávací zkušenosti a mohou zahrnovat mezinárodní obchod a finance, právo, práci, teorii her a ekonomiku pro řadu průmyslových odvětví.

    Studenti tohoto studijního programu se především naučí používat nástroje ekonomické analýzy potřebné ke studiu problémů a politik. Rovněž rozvíjejí silné výzkumné dovednosti i analytické schopnosti prostřednictvím přísných studií v ekonomické teorii.

    Náklady na magisterské studium v ​​ekonomických programech se značně liší, v závislosti na typu vybrané vzdělávací instituce, zemi, v níž se nachází, a na čas potřebný k dokončení programu. Očekávejte, že budete muset strávit jeden až tři roky a dokončit studium. Vyzkoušejte školy, které Vás zajímají, a kontaktujte je pro více informací.

    Dokončení magisterského studijního programu v oboru ekonomie by mohlo vést ke kariéře ekonomiky v soukromém nebo veřejném sektoru. K některým možným pozicím v rané kariéře patří auditor, manažer, programový důstojník, poradce, koordinátor, partner specialista a konzultant. Úlohy vlády se mohou pohybovat od inspektora, ministra a inženýra až po programového manažera, velvyslance a generálního ředitele oddělení. Výkonné funkce v podnikání od ředitele až po generálního ředitele jsou běžné, zatímco akademický svět má profesory, akademické dekany a katedry.

    MA v ekonomii je k dispozici na univerzitních kampusech po celém světě a on-line. Podívejte se na níže uvedený program a kontaktujte přímo přijímací kancelář školy, kterou jste si vybrali, vyplněním formuláře.